Gratis presentje
op vertoon van de Rotterdam Welcome Card

Port Pavilion

Architectuur, Haven, Museum
Gratis presentje
op vertoon van de Rotterdam Welcome Card
Meer informatie

Enthousiaste HavenHosts bomvol leuke tips & trips helpen je op weg bij het samenstellen van jouw ideale havenuitje. Op de elf meter lange interactieve fotomaquette bieden zij je het complete overzicht aan fietsroutes, uitkijkpunten, tours, attracties, stranden, natuur- en recreatiegebieden in en rondom de haven. De kennismaking met de haven begint al in Port Pavilion met zes indrukwekkende beeldschermen die continu in beweging zijn. Soms afzonderlijk en dan weer gezamenlijk tonen ze gezichten en contrasten die het ruim 40 kilometer uitgestrekte havengebied rijk is.

Leuvepaviljoen

Behalve Port Pavilion vind je in het Leuvepaviljoen, ontworpen door MoederscheimMoonen Architects, twee publiek toegankelijke werkplaatsen van het Maritiem Museum. Hier demonstreren lassers, smeden en timmerlieden hun skills. Zin in een kopje koffie, wafel of ijs? Loop dan binnen bij Loeve.

Je vindt het Leuvepaviljoen aan de Leuvehaven, middenin het Maritiem District, niet ver van de plek waar ooit de Rotterdamse haven ontstond.

Share

Adres & Contact

  • Schiedamsedijk 68
  • 3011 EK ROTTERDAM