Plantastic Health Hub

Brasserie / Lunchroom, Vegan

De Plantastic! Health Hub is een concept store die gehoor geeft aan de vraag naar meer duurzaamheid, eerlijkheid en plantaardige voeding in Rotterdam. Een plek waar je op een inspirerende manier kunt ervaren hoe makkelijk en hip ‘bewust’ kan zijn, maar waar je jezelf ook lekker te buiten kan gaan aan eten, koffie of een volledig nieuwe outfit.

Op typische en eigenwijze manier maken zij de onderwerpen duurzaamheid, gezondheid en plantaardig eten niet alleen toegankelijker; ze helpen ook het stoffige imago dat hieromheen hangt nu eindelijk eens de wereld uit. Dit doen ze door het aanbieden van excentrieke gerechten, interessante lezingen, leuke meet ups en ongewone workshops op het gebied van voeding, sport en duurzaamheid. Daarnaast verkopen ze ook nog eens eerlijke, duurzame en fancy producten zoals kleding, tassen, en dierproefvrije cosmetica.

Plantastic! Health Hub is dé hotspot voor mensen die op een verrassende manier geïnspireerd willen worden, in de breedste zin van het woord. Of je nu komt om te flexwerken, lekker te chillen met vrienden, in je eentje te genieten van heerlijk voer, of om uit te puffen na een loodzware workout.

Share

Wekelijkse openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 08:00 - 17:30
Zondag 08:00 - 17:30

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie