Pegasus Events


Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

Pegasus Events heeft uitgebreide kennis van Rotterdam en zet dat om in bijzondere programma´s rond Rotterdamse thema´s als architectuur, water, havens, maritiem, cultuur en culinair. U kunt bij Pegasus Events terecht met zowel kleine als grote groepen.

Pegasus Events heeft haar dienstverlening verdeeld over twee divisies;
Pegasus Rotterdam en Pegasus Specials.

“Experience the city” – Pegasus Rotterdam
Bij Pegasus Rotterdam kunt u terecht voor bedrijfsevents in en om de Maasstad, waarbij kan worden gekozen uit een aantal bewezen succesprogramma’s, maatwerk of een combinatie van beiden.
Het label Your DMC Rotterdam valt ook onder Pegasus Rotterdam. Hiermee bedienen ze reisprofessionals die met groepen naar de stad willen komen. Het van A tot Z verzorgen van accommodaties, activiteiten, transfers, restaurants en feesten is hun passie.

“Events to remember” - Pegasus Specials
Pegasus Specials heeft als missie; organiseren van het event wat wordt herinnert. Ze vertalen de input die u geeft tijdens de intake naar een productieve kick off met verrassende elementen, een onvergetelijke incentive reis in Nederland of daarbuiten of een salesmeeting waar iedereen wordt gevoed met goede ideeën in een bijzondere ambiance.

Een greep van de succesprogramma’s :
- Tuk tuk challange - Vaartochten - Sloepenspeurtocht - Bingo Citygame - Incentives - Bedrijfsfeesten - Kick-off events - Dropping Rotterdam

Adres & Contact

info@pegasusevents.nl

Telefoon: 010 413 5951

Meer actief en sportief

RIB Experience

Op zoek naar een avontuurlijke invulling van je bezoek aan de Rotterdamse haven? Boek een spannende vaartocht op een RIB boot over de Maas.
Actief en sportief Tours op het water
Klik Hier

Be Cool Events

Be Cool Events organiseert bedrijfs-, vrijgezellen- en groepsuitjes in Rotterdam. Het aanbod is groot, van low budget tot zeer luxe en van sportief tot creatief. Denk aan een iPad City Game in het centrum van Rotterdam of de spannende Urban Escape. Maar ook workshops of city tours langs de highlights van Rotterdam zijn mogelijk.
Actief en sportief City Game City Tours Evenementenbureau Teambuilding Workshop
Klik Hier

Rotterdam Sight running Tours

Hardlopend de stad Rotterdam ontdekken is hét motto van de Rotterdam Sight running Tours.
Actief en sportief City Tours Rondleiding
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card