Pegasus Events


Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

Pegasus Events heeft uitgebreide kennis van Rotterdam en zet dat om in bijzondere programma´s rond Rotterdamse thema´s als architectuur, water, havens, maritiem, cultuur en culinair. U kunt bij Pegasus Events terecht met zowel kleine als grote groepen.

Pegasus Events heeft haar dienstverlening verdeeld over twee divisies;
Pegasus Rotterdam en Pegasus Specials.

“Experience the city” – Pegasus Rotterdam
Bij Pegasus Rotterdam kunt u terecht voor bedrijfsevents in en om de Maasstad, waarbij kan worden gekozen uit een aantal bewezen succesprogramma’s, maatwerk of een combinatie van beiden.
Het label Your DMC Rotterdam valt ook onder Pegasus Rotterdam. Hiermee bedienen ze reisprofessionals die met groepen naar de stad willen komen. Het van A tot Z verzorgen van accommodaties, activiteiten, transfers, restaurants en feesten is hun passie.

“Events to remember” - Pegasus Specials
Pegasus Specials heeft als missie; organiseren van het event wat wordt herinnert. Ze vertalen de input die u geeft tijdens de intake naar een productieve kick off met verrassende elementen, een onvergetelijke incentive reis in Nederland of daarbuiten of een salesmeeting waar iedereen wordt gevoed met goede ideeën in een bijzondere ambiance.

Een greep van de succesprogramma’s :
- Tuk tuk challange - Vaartochten - Sloepenspeurtocht - Bingo Citygame - Incentives - Bedrijfsfeesten - Kick-off events - Dropping Rotterdam

Adres & Contact

info@pegasusevents.nl

Telefoon: 010 413 5951

Meer actief en sportief

ExitGame

Exitgame is een activiteit voor mensen die van spanning en hersenkrakers houden. Deelnemers worden in groepen van 2 tot 5 personen een uur lang opgesloten in een kamer. Daar liggen allerlei puzzels die het gezelschap op moet lossen om de deur open te krijgen. Door de tijdsdruk is de Exitgame spannend maar niet eng. Exitgame is ook geschikt voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes tot 20 personen en de opdrachten tijdens de game zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Het is mogelijk om drankjes en snacks te bestellen. De tramhalte Woudestein ligt op 4 minuten afstand en ...
Actief en sportief Conferentie services Tocht
Klik Hier

Like2run

Like2run organiseert verschillende loopevenementen, vari rend van 1 tot 42 kilometer, zoals de Marathon Rotterdam, DSW Bruggenloop Rotterdam en de Ladiesrun in Rotterdam. Het is mogelijk om tijdens deze loopevents deel te nemen aan Business Runs, loopbelevenissen voor bedrijven. Groepen collega s kunnen hier samen een sportieve topprestatie neerzetten, wat zorgt voor een goede onderlinge sfeer en gezonde, actieve werknemers. De groepsgrootte en samenwerkingsvorm verschilt per Business Run. Tijdens de Business Run van de Marathon Rotterdam wordt ook het NK Bedrijvenlopen gehouden. Het be...
Actief en sportief Evenementenbureau Teambuilding
Klik Hier

Rotterdam Sight running Tours

Hardlopend de stad Rotterdam ontdekken is hét motto van de Rotterdam Sight running Tours.
Actief en sportief
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card