COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Pathé heeft elke week een actueel en breed aanbod van films, van actie tot romantiek en van thriller tot science fiction. De bioscoop is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto en beschikt over ruime (betaalde) parkeermogelijkheden onder het Schouwburgplein. De bioscoop is voorzien van een lift en invalidentoilet. Na melding bij de kassa, kunnen invaliden via de zij-ingang naar binnen. 

Het in 2018 volledig vernieuwde Pathé Schouwburgplein beschikt over 7 zalen met een capaciteit variërend van 139 tot 533 stoelen. Alle zalen beschikken over luxe stoelen met veel beenruimte en de beste beeld & geluidstechnieken worden toegepast in dit filmtheater. Pathé Schouwburgplein heeft een centrale ligging op 5 minuten lopen van het Centraal Station. De direct eronder gelegen parkeergarage zorgt voor een perfecte bereikbaarheid. De lounge, met veel daglicht, is geschikt voor ontvangsten tot 100 personen. 

Van 1 t/m 5 januari 2019 is Pathé Schouwburgplein 24 uur per dag geopend.

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie