Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Op de Pannenkoekenboot Rotterdam kunnen gasten in een ongedwongen sfeer onbeperkt pannenkoeken eten tegen de achtergrond van de Rotterdamse skyline en haven. Gasten hebben de keus uit een 75 Minutenvaart, Familie cruise (2,5 uur durende middagvaart in het weekend) en de Pancake Cruise (2,5 uur op zaterdagavond).

Op het pannenkoekenbuffet staan naturel-, appel- en spekpannenkoeken en diverse garneringen, zoals kaas, ham, vruchten, jam en appelmoes. Tijdens de Familie- en Pancake Cruise komen daar onder andere kipshoarma, rundergehaktballetjes en warme groenten bij.Voor kinderen is er een grote ballenbak aanwezig.
Let op: op de Familie Cruise en Pancake Cruise geldt een toeslag van € 8,00.

Het is ook mogelijk om de Pannenkoekenboot buiten de vaste afvaartijden af te huren voor een groot gezelschap, voor bijvoorbeeld een feestavond met uitgebreid buffet of een dagtocht op maat. De Pannenkoekenboot exclusief huren kan vanaf 30 personen, in totaal kunnen er 150 passagiers mee. Het is mogelijk om samen met de kapitein een eigen boottocht uit te stippelen.

Share

Adres & Contact

Prijsoverzicht

€19.50,- Senioren
€19.50,- Volwassenen
€14.50,- Kinderen

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie