Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Met passie en liefde voor eten, drinken én sport ontstond Panenka. In 2015 opende het zijn deuren als eerste high-end sportsbar van Nederland.

Sport staat hoog in het vaandel bij Panenka, je hoeft hier geen wedstrijd te missen. Maar, de combi met goed eten en drinken is essentieel en maakt deze bar ook een spot voor wat minder grote sportliefhebbers. Neem plaats op één van de chesterfields, het terras, de houten tribune of in de skybox. Bestel één van de 25 bieren of ga voor een whisky, vermouth, gin of cocktail en maak je borrelsessie compleet met de goeie happen van de borrelkaart. Zin in een lunch of diner? Laat je dan verrassen door de chef.

Van dinsdag tot en met zondag kan je bij Panenka aanschuiven. Ook bestaat er de mogelijkheid om de skybox of het stadion met tribune tijdens kantooruren af te huren, voor een vergadering, brainstormsessie of andere creatieve bezigheid.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 15:00 - 00:30
Woensdag 15:00 - 00:30
Donderdag 15:00 - 00:30
Vrijdag 15:00 - 02:00
Zaterdag 12:00 - 02:00
Zondag 12:00 - 00:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie