P&O Ferries

Veerpont, Vervoer

P&O Ferries vervoert passagiers en vracht van en naar het Verenigd Koninkrijk. P&O Ferries heeft een grote vloot van twintig moderne schepen, een uitgebreid netwerk van routes en bestemmingen en een hoge frequentie van passagiers- en vrachtscheepvaart tussen het Europese vasteland en het Verenigd Koninkrijk.

Rotterdam is de vertrek- en aankomsthaven voor boten naar Hull, aan de Oostkust van Engeland. De overtocht duurt 10-11 uur.

De schepen van P&O Ferries zijn modern en beschikken over veel voorzieningen die de trip aangenaam en comfortabel maken. Zo zijn er op ieder schip meerdere restaurants, bars en winkels, een bioscoop, een casino, een showlounge en diverse ontspanningsruimtes. Er zijn ook speciale speelruimtes voor jongere kinderen.

P&O Ferries vaart op en vanuit Europoort. De terminal (haven nr. 5805) ligt op ca. 37 kilometer van het stadscentrum en is bereikbaar via de A15/N15. Bij de terminal kan gratis worden geparkeerd. Met de bus is de P&O terminal bereikbaar vanaf het Centraal Station (Conradstraat). Kaartjes hiervoor moeten vooraf worden gereserveerd.

Share

Adres & Contact