Op Het Dak - Schieblock Dakcafé

Brasserie / Lunchroom, Restaurant, Vegan

Het Schieblock is een verzamelgebouw van creatieve arbeid. Op de 7e etage aangekomen sta je plotseling in een groene oase met uitzicht over de hele stad. Hier ligt de grootste DakAkker van Europa en ontdek je Op Het Dak: een uniek dak- restaurant middenin het centrum van Rotterdam.

Op Het Dak serveert het hele jaar door van dinsdag tot en met zondag puur, vers en smakelijk eten en drinken. Het menu bestaat uit ingrediënten uit het seizoen, uit eigen tuin en van (stads) boeren en voedselmakers uit de regio. Naast ontbijt en lunch kan je hier ook terecht voor een glas natuurwijn of een cocktail.

Binnen Op Het Dak zijn er 45 zitplaatsen, het terras buiten kijkt uit over de tuin met eigen groenten & fruit, kruiden en de grootste collectie eetbare bloemen. Huisdieren zijn de bijen, die elk jaar voor stadshoning zorgen.

Share

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie