Oase Rotterdam

Brasserie / Lunchroom, Vintage

OASE, ‘de sustainable mini-mall‘, verkoopt enkel producten met een duurzaam karakter of van een sociale onderneming en serveert in het restaurant voornamelijk plantaardige gerechten.

Mini-warenhuis
Deze locatie bestaat uit een shop, restaurant en een gedeelte met werkplekken. In de shop vind je enkel producten met een duurzaam karakter of van een sociale onderneming, in het restaurant worden voornamelijk plantaardige gerechten geserveerd. De werkplekken worden verhuurd aan werknemers die bezig zijn met een betere wereld.

Kledingruil
Ook voor events – met betrekking tot duurzame missies – kan je bij Oase terecht. Op de bovenverdieping vind je een permanente kledingruil, waar je eigen kleding kan omruilen voor een nieuw exemplaar. Dit is in samenwerking met Awearness Kollektif.

Kortom, een mini-warenhuis waarin je met alles wat je doet de wereld een beetje beter maakt, zonder er over na te hoeven denken.

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30
Zondag 12:00 - 17:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie