Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Mart Café

Cafe / Bar, Restaurant

Mart Café is het café van de Markthal. Mart betekent markt, maar dan op z’n Rotterdams. Het café voert een kaart geïnspireerd op de Nederlandse keuken. Saai? Helemaal niet! De Nederlandse keuken heeft namelijk heel veel te bieden.

In Mart Café eet je simpele, eerlijke gerechten of kies je voor Dutch Tappies, kleine hapjes vergelijkbaar met tapas zoals in Spanje, crostinies uit Italië en Mezzes uit Turkije. Je kunt er ook terecht voor een goede borrel. Ze verkopen tientallen soorten jenever en maken verschillende spannende jenever cocktails. En iedere donderdag kun je naar akoestische jazz luisteren. Jazz zoals deze al bijna een eeuw bestaat. Puur, uit het hart en swingend.

Het interieur kan het beste omschreven worden als eclectisch: een mix van Nederlands design en vondsten op de zaterdagmarkt. Het Mart Café is ook uitermate geschikt voor partijen en vergaderingen. Gelegen in hartje Rotterdam, naast trein- tram en metrostation Blaak, heeft de bovenverdieping een prachtig uitzicht over het marktplein en over de binnenkant van de iconische Markthal.

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie