Maritiem Museum Rotterdam

Congres- en vergaderaccommodatie

Het Maritiem Museum biedt een unieke zakelijke ontvangstlocatie in het hart van de havenstad met uitzicht op de historische museumhaven. De maritieme sector is diep geworteld in de Nederlandse cultuur en vormt de basis voor onze economische ontwikkeling vroeger en vandaag. De innovatieve en ondernemende kracht van deze bedrijfstak voel je in het museum. Graag vertellen we u en uw gasten het fascinerende verhaal van de haven van Rotterdam van toen, nu en morgen en van de high tech offshore sector in het bijzonder.

In de ‘maritime capital of Europe’ biedt het Maritiem Museum Rotterdam een unieke zakelijke ontvangstlocatie in hartje havenstad voor bedrijfsevents tot 500 personen. Het museum biedt verschillende soorten zalen, groot en klein, voor vergaderingen, presentaties, recepties of symposium. Deze zijn geheel voorzien van moderne presentatietechnieken en faciliteiten.

Dineren tussen de topstukken uit zes eeuwen maritieme geschiedenis
We bieden de mogelijkheid uw zakelijk event te combineren met exclusieve rondleiding van onze maritiem experts of een rondvaart door de haven op een van onze historische schepen. Uniek is de mogelijkheid uw gasten te verwelkomen in onze tentoonstellingen, zoals een exclusief seated dinner tussen de topstukken uit de museumcollectie of een receptie in de Offshore Experience. Dat maakt het Maritiem Museum tot een inspirerende en unieke ontvangstlocatie.

Het Maritiem Museum is uitstekend bereikbaar met auto, OV en via het water en biedt korting op parkeren in een nabijgelegen parkeergarage.

Share

Adres & Contact