MARGREETH OLSTHOORN x JIP _ Downtown

Kleding

Dit is de tweede winkel van Margreeth Olsthoorn, die al jaren een van de meest toonaangevende modewinkels in Rotterdam heeft. De nieuwe multibrandstore van Olsthoorn is niet alleen door de samenwerking met haar dochter Jip onderscheidend, maar ook door een vernieuwende compilatie van stijlen.

Bij MARGREETH OLSTHOORN x JIP _ Downtown worden high-end modemerken gemixt met upcoming, underground labels. Zo is er mode te koop van merken als New Gen, Sunflower, MSGM, Yoost, Drôle des Monsieurs, Liesbeth Sterkenburg, Daily Paper, Helmut Lang, By Signe, Neuw Denim, Studio Nanette Lindeman en ÂME.

Concept
Het concept voor het interieur van deze nieuwe winkel is een samenwerking tussen Elma Boxel van architectenbureau ZUS en kunstenaar Jeroen Koolhaas, terwijl de uitvoering van het interieur in handen is van Studio Gridt.

Het concept van de winkel is geïnspireerd op het werk Rosy-Fingered Dawn at Louise Point van Willem de Kooning. Dit pastelkleurige schilderij maakte De Kooning als ode aan zijn favoriete plek op Long Island (New York), waar het landschap, de zee en het licht hem vagelijk deden denken aan zijn geboorteland Nederland.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00