De Maassilo in Rotterdam is een bijzonder stukje erfgoed aan de Maashaven. De Maassilo – gehuisvest in een voormalige graansilo uit 1910 – is volledig verbouwd en ingericht als evenementen locatie met behoud van de originele, karaktervolle elementen. Door de centrale ligging is de locatie uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Zalen

Er zijn twaalf zalen die afzonderlijk of in combinatie gehuurd kunnen worden. De Maassilo beschikt over vier zalen met een (gezamenlijke) capaciteit tot 4000 personen. De op 40 meter hoogte gelegen Now&Wow Club beschikt over drie zalen. De grote zaal is geschikt tot 1250 personen, de kleinere zijarmen ( Disko en Kiss) zijn geschikt voor 100 tot 400 personen en bieden een uniek uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Catering

De meeste zalen zijn voorzien van volledig uitgeruste barren. We hebben geen exclusiviteitsafspraken met cateraars. Dat betekent dat we in overleg de cateraar kunnen benaderen die het beste bij de wensen en het evenement past.

Contact

Van kleinschalige vergaderingen tot grote congressen en bedrijfsfeesten, met een capaciteit van 50 tot 4000 personen is er altijd een geschikte ruimte voor uw evenement. 

Share

Adres & Contact

Social Media