Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Keilecafe

Cafe / Bar

Aan de Vierhavenstraat, net buiten het centrum van Rotterdam, kun je permanent genieten van een festivalsfeer. Ooit was dit een ruige buurt waar de dames van de nacht de straten regeerden, nu is Keilecafé een oase waar je kan ontsnappen aan de drukte van de stad. Geniet van muziek, eten, kunst, allerlei soorten randprogrammering en drankjes in de zon.

Keilecafé is elke vrijdag en zaterdag geopend tot tenminste middernacht. Verwacht hier niet een normaal restaurant aan te treffen, zie deze plek als een tuinfeest wat nét op de goede manier uit de hand loopt. Op het ene moment zit je nog rustig aan een tafeltje te genieten van wat te eten en een drankje en op het volgende moment sta je op je tafel te dansen. Klinkt goed toch?

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 16:00 - 01:00
Zaterdag 14:00 - 01:00
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie