Maatregelen COVID-19: Vanaf 5 augustus geldt er in drukke Rotterdamse (winkel)gebieden een mondkapjesplicht. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Juffrouw van Zanten Rotterdam West

Brasserie / Lunchroom

Juffrouw van Zanten is opgericht door Judith van Zanten. Judith komt uit een onderwijsfamilie en heeft drie jonge kinderen. Ergens zitten waar kinderen rustig kunnen spelen, dat wil elke ouder! En zo ontstond Juffrouw van Zanten, vanuit eigen behoefte; een plek waar kinderen zich kunnen vermaken zodat je als ouder rustig kunt genieten van een bakkie of borrel.

Menukaart
De menukaart is gevarieerd en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale en biologische producten. Zo kun je ontbijten met een smoothie-bowl, lunchen met een fruit toast, brunchen met een brakke brunch en borrelen met culinaire popcorn. Voor de kinderen is er een speciale kaart met fruitwater, cake party (een cakeje versieren!) en het bento-bordje waarbij je zelf kunt samenstellen welke drie producten er op het bord komen.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 21:00
Vrijdag 08:30 - 21:00
Zaterdag 08:30 - 21:00
Zondag 08:30 - 21:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie