COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Ook is er een dringend advies tot dragen van mondkapjes. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Industrieel Toerisme

Evenementenbureau, Excursie, Haven

Rotterdam, haven en stad; de economische motor van Nederland. Reis per touringcar of boot mee met Industrieel Toerisme Rotterdam om een spectaculaire impressie te krijgen van dit indrukwekkende gebied.

Alle tours worden door gespecialiseerde gidsen begeleid. Industrieel Toerisme is de enige organisatie met gekwalificeerde gidsen die gezelschappen door de haven en stad kunnen loodsen. Met programma’s op maat is een bezoek mogelijk aan een Auto, Fruit, Kolen, Mengvoeder of Containerterminal. Ook zijn er combinatiemogelijkheden met sociale, actieve programma s in de stad Rotterdam.

Of het nu gaat om een zakelijk georiënteerd bezoek of een aanvullend sociaal of partnerprogramma, Industrieel Toerisme biedt de zekerheid van een afwisselende invulling en zorgt voor een compleet arrangement met oog voor het kleinste detail!

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie