Huis Sonneveld


Deze museumwoning, direct naast Het Nieuwe Instituut, is een totaalkunstwerk van architectuur, interieur en kunst. In deze woning kan iedereen ervaren wat modern wonen betekende anno 1933. De ontwerpers zijn Brinkman & Van der Vlugt, architecten die onder meer het Feyenoordstadion de Kuip bouwden en wereldfaam verwierven met de beroemde Rotterdamse Van Nellefabriek. De museumwoning is geschikt voor stijlvolle, zakelijke diners, lunch- en ontbijtbijeenkomsten en heeft een capaciteit van 16 gasten.

Adres & Contact

info@hetnieuweinstituut.nl

Telefoon: 010 440 1200

Meer congres- en vergaderaccommodaties

Arminius

Arminius is een debatcentrum en een locatie met zaalverhuur voor kunst, cultuur en debat waar woord en muziek centraal staan.
Congres- en vergaderaccommodatie Muziekpodium Partylocatie / zaalverhuur
Klik Hier

Post Rotterdam (Voormalig postkantoor)

Post Rotterdam is het voormalig postkantoor aan de Coolsingel, midden in het bruisend hart van de stad. Het monument, met de imposante hal van maar liefst 22,5 meter hoog, is beschikbaar als exclusieve evenementenlocatie voor groepen van 10 tot 1.500 gasten. De organisatie en verzorging van evenementen is in handen van Maison van den Boer, Oseven en La Renaissance. Post Rotterdam is een unieke nostalgische locatie met een scala aan mogelijkheden. De vele openbaar vervoersfaciliteiten maken Post Rotterdam uitstekend bereikbaar. Parkeren kan in de directe omgeving op loopafstand.
Architectuur Congres- en vergaderaccommodatie
Klik Hier

Lommerrijk

Al jaren is Lommerrijk een begrip in Rotterdam. Begonnen in 1880 als theeschenkerij van Mevrouw Romein, is Lommerrijk inmiddels uitgegroeid tot een schitterende locatie voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. De ligging aan de Bergse Plas, de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het ov, en de gastvrijheid van de medewerkers maken Lommerrijk tot een unieke plek voor een evenement. Of het nu een bruiloft, vergadering, brunch of uitje met collega s is.
Congres- en vergaderaccommodatie
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card