Huis Sonneveld


Deze museumwoning, direct naast Het Nieuwe Instituut, is een totaalkunstwerk van architectuur, interieur en kunst. In deze woning kan iedereen ervaren wat modern wonen betekende anno 1933. De ontwerpers zijn Brinkman & Van der Vlugt, architecten die onder meer het Feyenoordstadion de Kuip bouwden en wereldfaam verwierven met de beroemde Rotterdamse Van Nellefabriek. De museumwoning is geschikt voor stijlvolle, zakelijke diners, lunch- en ontbijtbijeenkomsten en heeft een capaciteit van 16 gasten.

Adres & Contact

service@hetnieuweinstituut.nl

Telefoon: 010 440 1200

Meer congres- en vergaderaccommodaties

Arminius

Arminius is een debatcentrum en een locatie met zaalverhuur voor kunst, cultuur en debat waar woord en muziek centraal staan.
Congres- en vergaderaccommodatie Muziekpodium Partylocatie / zaalverhuur
Klik Hier

Partyschepencentrale / Rederij Halfland

Partyschepencentrale / Rederij Halfland organiseert feesten en evenementen op en rond het water van Rotterdam. De partyschepencentrale heeft hiervoor diverse eigen partyschepen en zeilschepen en verzorgt naast de locatie ook de organisatie van het evenement. De Partyschepencentrale is ervaren in rondvaarten, bedrijfsuitjes en relatieontvangsten, productpresentaties, relatiedagen, trouwerijen en feesten met een nautisch karakter. Op basis van de wensen van de klant wordt een op maat gesneden aanbod gedaan, waarbij de schepen en locaties kunnen worden bezichtigd.
Bijeenkomst organisator Congres- en vergaderaccommodatie Dinnershow Evenementenbureau Rondvaarten & Haven Teambuilding Verhuur
Klik Hier

Post Rotterdam (Voormalig postkantoor)

Post Rotterdam is het voormalig postkantoor aan de Coolsingel, midden in het bruisend hart van de stad. Het monument, met de imposante hal van maar liefst 22,5 meter hoog, is beschikbaar als exclusieve evenementenlocatie voor groepen van 10 tot 1.500 gasten. De organisatie en verzorging van evenementen is in handen van Maison van den Boer, Oseven en La Renaissance. Post Rotterdam is een unieke nostalgische locatie met een scala aan mogelijkheden. De vele openbaar vervoersfaciliteiten maken Post Rotterdam uitstekend bereikbaar. Parkeren kan in de directe omgeving op loopafstand.
Architectuur Congres- en vergaderaccommodatie
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card