COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Ook is er een dringend advies tot dragen van mondkapjes. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

HUGH is een cocktailclub en restaurant waar horeca, mode, kunst & cultuur samenkomen. Gevestigd op de begane grond van het in 2013 compleet gerenoveerde Hilton in het hart van Rotterdam, aan de Kruiskade.
HUGH gelooft niet in de beperkingen van een typische ontbijt-, lunch- of dinerkaart. En ook niet in de welbekende voor-, hoofd- en nagerecht clichés; HUGH hanteert namelijk een internationale menukaart die gevarieerde gerechten voor elk moment van de dag aanbiedt.
Tegen de avond verandert het karakter van HUGH en wordt de sfeer intiemer. HUGH biedt keuze uit een prachtig assortiment dranken en specialiseert zich daarnaast in signature cocktails. In de weekenden wordt deze gezellige borrelsfeer wat langer doorgetrokken en voert de DJ het tempo op naar een funky-chique club setting.

GTIF-borrel
Iedere vrijdag vormt HUGH het decor voor de GTIF-borrel: Gin Tonic It s Friday. Een ongedwongen samenkomen voor netwerkers, young professionals en natuurlijk liefhebbers van GIN om de week af te ronden en het weekend in stijl te starten. HUGH beschikt over een groot assortiment aan bijzondere en schaarse gin s en elke week staat er tijdens deze borrel n gin-variant in de schijnwerpers.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 01:00
Woensdag 12:00 - 01:00
Donderdag 12:00 - 01:00
Vrijdag 12:00 - 05:00
Zaterdag 12:00 - 05:00
Zondag 12:00 - 01:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie