Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Hostel Mafkees

Budget, Hostel, Hotel

Hostel de Mafkees is de place to be voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare accommodatie op loopafstand van het station en het centrum. Voor 12,50 per nacht kan je slapen en ontbijten.
Er zijn drie grote slaapzalen en een grote gemeenschappelijke ruimte met bar, pool en tafelvoetbal. Bij de informatiebalie kan je terecht voor stadsinformatie en fietsverhuur. Voor internationale studenten die een langere periode willen verblijven zijn er speciale aanbiedingen. Ook kunnen grote groepen terecht. Voor groepen zijn er verschillende mogelijkheden, van alleen de overnachting tot complete arrangementen met fietsverhuur, catering en gebruik van ruimtes voor vergadering of activiteiten.

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie