Hop-on Hop-off City Sightseeing

25% korting op de ticketprijs met de Rotterdam Welcome Card.

De rode dubbeldekkers van de Hop-on Hop-off Citysightseeing bus tour vormen een ideale manier om de stad te verkennen. Net als in andere wereldsteden rijdt de bus een vaste route langs een groot aantal toeristische hoogtepunten in Rotterdam waar je kunt op- en uitstappen (hop-on hop-off). De tour komt o.a. langs het Centraal Station, het Museumpark, de Euromast en gaat over de Erasmusbrug en Spido via de Kop van Zuid (Cruise Terminal) terug langs de Markthal en het Stadhuis.

De tickets zijn 24 uur geldig vanaf het moment dat ze worden gekocht. In de bussen is een gids aanwezig en een audiosysteem in meerdere talen. Vertrektijden en route kan variëren door verkeersopstoppingen. Onbeperkt op- en afstappen is bij iedere halte mogelijk.

In 2018 weer beschikbaar

Hop-on Hop-off City Sightseeing rijdt in 2018 weer. Check de website van Hop-on Hop-off City Sightseeing voor de actuele routes, haltes en rijtijden.

Adres & Contact

Share

Meer attracties

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort verzorgt rondvaarten van 90 minuten door de Europoort en de Europa havens – één van de grootste havens van Rotterdam. Opvarenden zien de grote verscheidenheid aan industrieën, zoals container- en ertsoverslagbedrijven, met schepen vaak groter dan een gemiddeld flatgebouw.
Attractie Rondvaart Rondvaarten & Haven Teambuilding Verhuur
Klik Hier

Unesco Werelderfgoed Kinderdijk

Wereldberoemd zijn ze de negentien molens van het Unesco Werelderfgoed Kinderdijk. Kroonjuweeltjes die een bezoek zeker waard zijn. In de noordwestelijke punt van de laaggelegen Alblasserwaard staan bij het dorpje Kinderdijk de negentien windmolens langs de boezems van de Overwaard en Nederwaard. Molens behoren tot de belangrijkste Nederlandse monumenten, nergens anders ter Wereld staan zoveel (historische) molens bij elkaar. Twee van de molens zijn te bezoeken en verder is er in het bezoekerscentrum Wisboomgemaal een Multi-screen film over het molengebied van Kinderdijk te bekijken.
Attractie Attracties in de omgeving Bezoekerscentrum Molen / Gemaal Natuur in de omgeving Rondleiding
Klik Hier

Escape Room ss Rotterdam

De escape room aan boord van het ss Rotterdam bestaat uit twee identieke ruimtes. Deze ruimtes fungeerden vroeger als koelcellen en zijn gelegen op het D Deck dat zich onderin het schip bevindt. De deelnemers worden ‘opgesloten’ in één van deze oude koelcellen.
Attractie
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card