Hop-on Hop-off City Sightseeing

25% korting op de ticketprijs met de Rotterdam Welcome Card.

De rode dubbeldekkers van de Hop-on Hop-off Citysightseeing bus tour vormen een ideale manier om de stad te verkennen. Net als in andere wereldsteden rijdt de bus een vaste route langs een groot aantal toeristische hoogtepunten in Rotterdam waar je kunt op- en uitstappen (hop-on hop-off). De tour komt o.a. langs het Centraal Station, het Museumpark, de Euromast en gaat over de Erasmusbrug en Spido via de Kop van Zuid (Cruise Terminal) terug langs de Markthal en het Stadhuis.

De tickets zijn 24 uur geldig vanaf het moment dat ze worden gekocht. In de bussen is een gids aanwezig en een audiosysteem in meerdere talen. Vertrektijden en route kan variëren door verkeersopstoppingen. Onbeperkt op- en afstappen is bij iedere halte mogelijk.

In 2018 weer beschikbaar

Hop-on Hop-off City Sightseeing rijdt in 2018 weer. Check de website van Hop-on Hop-off City Sightseeing voor de actuele routes, haltes en rijtijden.

Adres & Contact

Share

Meer attracties

Plaswijckpark

Plaswijckpark is al ruim 90 jaar een kleinschalig recreatieoord gelegen aan de Bergse Achterplas in Hillegersberg-Schiebroek, aan de noordrand van Rotterdam. In de jaren dertig van de vorige eeuw stond het park bekend als het aards paradijs . Tegenwoordig bestaat het park uit een Speelwijck, Dierenwijck en Wandelwijck.
Attractie Voor kinderen
Klik Hier

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort verzorgt rondvaarten van 90 minuten door de Europoort en de Europa havens – één van de grootste havens van Rotterdam. Opvarenden zien de grote verscheidenheid aan industrieën, zoals container- en ertsoverslagbedrijven, met schepen vaak groter dan een gemiddeld flatgebouw.
Attractie Rondvaart Rondvaarten & Haven Teambuilding Verhuur
Klik Hier

FlyOverHolland Rondvluchten

FlyOverHolland biedt rondvluchten over Rotterdam aan. Vanaf 500 meter hoogte kunnen Rotterdam en de omgeving vanuit een geheel ander perspectief worden bekeken. Er is keuze uit vijf tours die behalve Rotterdam en de haven ook Kinderdijk, de tulpenvelden, Delft, Den Haag en de stranden van Scheveningen en Hoek van Holland aandoen. De duur van de vluchten varieert van twintig minuten tot een uur.
Attractie Attracties in de omgeving City Tours Haven Rondleiding Rondvaarten & Haven Rondvluchten
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card