Historische Tramlijn 10


Lijn 10 rijdt van half juni tot en met eind oktober.

De Historische tram lijn 10 biedt een stadstour in een gerestaureerde, historische tram (lijn 10) uit de jaren ´30. De route voert langs alle toeristische trekpleisters en attracties in het centrum van Rotterdam en duurt 60 minuten. Om plekken en bezienswaardigheden te bezoeken kan er bij elke halte uit-/ingestapt worden. De tram vertrekt iedere 30 minuten vanaf het Willemsplein in het Scheepvaartkwartier (vlak bij de Erasmusburg en de Spido). Een kaartje kan in de tram gekocht worden en is de hele dag geldig (de ov-chip kaart geldt op deze tour niet).

De route van de tram lijn 10 tour kent de volgende stops: Willemsplein - Museumplein - Kruisplein - Centraal Station - Oostplein - Blaak - Beurs - Lijnbaan - Delfshaven - Oostkousdijk - Euromast - Museumplein - Eendrachtsplein - Lijnbaan - Beurs – Willemsplein.

Het startpunt aan het Willemsplein is goed bereikbaar met metro en tram (halte Leuvehaven). Parkeren kan in de parkeergarage aan de voet van de Erasmusbrug.

Lijn 10 rijdt in juli en augustus van dinsdag t/m zondag. In september en oktober op vrijdag, zaterdag en zondag.

Naast de regelmatige stadstours is Lijn 10 ook te reserveren voor groepen als vervoermiddel tussen bijvoorbeeld een congres- en dinerlocatie of voor een op maat gemaakte tour met een gids door de stad. De tram heeft 22 zit- en 18 staanplaatsen. Indien gewenst kan de tram uitgebreid worden met een bijbehorend aanhangrijtuig met nog eens 34 zit- en 16 staanplaatsen. De route en de op- en afstapplaatsen kunnen in overleg bepaald worden.


Adres & Contact

info@lijn10.nl

Telefoon: 06 53513630

Prijsoverzicht


  • Prijs volwassene

    € 9,-

  • Prijs 65+

    € 7,-

  • Prijs kind

    € 7,-


Meer city tours

Pegasus Events

Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.
Actief en sportief Attractie City Game City Tours Conferentie services Culinair Dinnershow Evenementenbureau Rondvaarten & Haven Teambuilding Watersport
Klik Hier

De Rotterdam Tours

De Rotterdam Tours geeft rondleidingen in de Markthal en De Rotterdam, twee Rotterdamse iconen op het gebied van architectuur. Een ervaren gids vertelt daarbij alles over onder meer het ontwerp, de bouw en de geschiedenis van het betreffende gebouw.
Architectuur Architectuurtours City Tours Culinair Rondleiding
Klik Hier

FlyOverHolland Rondvluchten

FlyOverHolland biedt rondvluchten over Rotterdam aan. Vanaf 500 meter hoogte kunnen Rotterdam en de omgeving vanuit een geheel ander perspectief worden bekeken. Er is keuze uit vijf tours die behalve Rotterdam en de haven ook Kinderdijk, de tulpenvelden, Delft, Den Haag en de stranden van Scheveningen en Hoek van Holland aandoen. De duur van de vluchten varieert van twintig minuten tot een uur.
Attractie Attracties in de omgeving City Tours Haven Rondleiding Rondvaarten & Haven Rondvluchten
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card