Historische Tramlijn 10

City Tours, Rondleiding, Verhuur

Lijn 10 rijdt van 28 april t/m 28 oktober 2018.

De Historische tram lijn 10 biedt een stadstour in een gerestaureerde, historische tram (lijn 10) uit de jaren ’30. De route voert langs alle toeristische trekpleisters en attracties in het centrum van Rotterdam en duurt 60 minuten. Om plekken en bezienswaardigheden te bezoeken kan er bij elke halte uit-/ingestapt worden. De tram vertrekt iedere 30 minuten, tussen 11.00 en 16.30 uur, vanaf het Willemsplein in het Scheepvaartkwartier (vlak bij de Erasmusburg en de Spido). Een kaartje kan in de tram gekocht worden of aan de balie van Rotterdam Tourist Information en is de hele dag geldig (de ov-chip kaart geldt op deze tour niet).

De route van Lijn 10 verandert dit jaar vanwege werkzaamheden in de stad. De route volgt binnenkort. Nieuw in het rondje is een ritje langs de Rotte.

Het startpunt aan het Willemsplein is goed bereikbaar met metro en tram (halte Leuvehaven). Parkeren kan in de parkeergarage aan de voet van de Erasmusbrug.

Lijn 10 rijdt in 2018 een half jaar lang, tot 28 oktober, op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. In juli en augustus rijdt Lijn 10 zelfs op 6 dagen in de week, behalve maandag.

Reserveren voor groepen
Naast de regelmatige stadstours is Lijn 10 ook te reserveren voor groepen als vervoermiddel tussen bijvoorbeeld een congres- en dinerlocatie of voor een op maat gemaakte tour met een gids door de stad. De tram heeft 22 zit- en 18 staanplaatsen. Indien gewenst kan de tram uitgebreid worden met een bijbehorend aanhangrijtuig met nog eens 34 zit- en 16 staanplaatsen. De route en de op- en afstapplaatsen kunnen in overleg bepaald worden.

Share

Adres & Contact

Prijsoverzicht

€7,- Senioren
€9,- Volwassenen
€7,- Kinderen

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie