Maatregelen COVID-19: Vanaf 5 augustus geldt er in drukke Rotterdamse (winkel)gebieden een mondkapjesplicht. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Hartig Bar-Bistro

Restaurant

Bistro Bar Hartig serveert allerlei kleine gerechten, waarmee zelf een menu samengesteld kan worden. De smaken zijn geïnspireerd op de Mediterrane keuken. Op de kaart staat onder andere lamsrack uit de Pyreneeën en geroosterde paprika met Quinoa, feta en munt. De gerechten kunnen ook – in een kleinere portie – bij de borrel worden geserveerd.

De sfeer bij Bistro Bar Hartig is ongedwongen, de inrichting is warm met veel hout en Mediterrane invloeden. In het restaurant kunnen 50 personen plaatsnemen plus 6 aan de bar. In de zomer biedt het terras plaats aan 36 personen. 
Op maandagen is het restaurant is ook beschikbaar voor vergaderingen tot 50 personen, op andere dagen in overleg.

Hartig ligt in het Witte de Withkwartier, op zo’n 5 minuten lopen van Metrostation Eendrachtsplein of Beurs. Parkeren kan onder andere in de Westblaak parkeergarage.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 00:00
Woensdag 10:00 - 00:00
Donderdag 10:00 - 01:00
Vrijdag 10:00 - 02:00
Zaterdag 10:00 - 02:00
Zondag 10:00 - 00:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie