Granny’s Finest


Granny’s Finest is neergestreken in een winkel aan de Mariniersweg. Dames op leeftijd werken in samenwerking met jonge designers aan kleding en interieuraccessoires. De Granny’s maken natuurlijk lekkere warme mutsen en sjaals, maar ook buiten de winter kun je terecht voor hippe omslagdoeken, strikjes of een leuk kleedje of kussentje voor de bank. Het doel van deze sociale onderneming is om de eenzaamheid onder ouderen te voorkomen. De opbrengst van de producten wordt gebruikt voor uitstapjes met de Granny’s.

Adres & Contact

Openings­tijden

 • Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  10:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Meer kleding winkels

Collectiv by Swan

Collectiv by Swan is een makers, ontwerpers en creatieve inkopers-collectief, waarvan de meeste deelnemers onderdeel zijn geweest van Swan Market. Naast de winkel in Den Haag is de conceptstore nu ook te vinden op de Witte de With.
Kleding
Klik Hier

H&M

H&M behoeft geen introductie, want wie kent deze modeketen nu niet? Maar wist je dat in Rotterdam de grootste H&M van Europa is gevestigd? Er hangen zo’n 300.000 kledingstukken in de winkel aan de Koopgoot.
Internationale ketens Kleding Lijnbaan en Beurs Winkels
Klik Hier

Feyenoord FanShop Centrum

De Feyenoord Fanshop in het centrum zit in een gloednieuwe winkel onder de Mediamarkt. In de winkel zijn de officiële gelicenseerde Feyenoord-artikelen en alle producten uit de FR Casuals kledinglijn verkrijgbaar. Laat je verrassen door het ruime, regelmatig wisselende assortiment.
Kleding Lijnbaan en Beurs Overige winkels Sport / Outdoor Winkels
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card