FlyOverHolland Rondvluchten

Attractie, Haven, Rondleiding

FlyOverHolland biedt rondvluchten over Rotterdam, Den Haag en Delft aan. Vanaf 500 meter hoogte kunnen Rotterdam en de omgeving vanuit een geheel ander perspectief worden bekeken. Er is keuze uit vijf tours waarbij onder andere Rotterdam en de haven, de Kinderdijk, de tulpenvelden, Delft, Den Haag en de stranden van Scheveningen en Hoek van Holland vanuit de lucht bewonderd kunnen worden.

FlyOverHolland
Vliegen in een Chessna 172 boven Rotterdam, Den Haag, Delft, Scheveningen, de Kinderdijk of de tulpenvelden is een adembenemende ervaring. Tijdens de vlucht heb je spectaculair zicht op de stad, de haven, de stranden van Den Haag of de kleurige tulpenvelden. De vluchten variëren van 20 minuten tot een uur, afhankelijk van de verschillende tours en vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport. Er kunnen drie personen meevliegen.

Helikoptervluchten
Nieuw in het aanbod zijn de helikoptervluchten, vertrekken vanaf Amsterdam en Lelystad. Zo kun je kiezen voor de Heli Experience tour, Hanzesteden tour, Amsterdam tour, Volendam tour en de mogelijkheid om een eigen vlucht samen te stellen. Ook is er een exclusieve VIP tour.

Bereikbaarheid
Rotterdam The Hague Airport is per openbaar vervoer goed bereikbaar. De bussen stoppen direct naast de vertrekhal. Vanaf Rotterdam en Den Haag kunt u bij de halte Meijersplein van metrolijn E direct overstappen op RET buslijn 33. Deze stopt op  Rotterdam The Hague Airport.

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00