In de historische Oude Haven, aan het moderne Geldersplein, bevindt zich sinds 2015 restaurant en fingerfood bar Fitzgerald. Rotterdammers en internationale gasten ontmoeten elkaar hier, in een mondaine sfeer met een vleugje romantiek.

Op de compacte, seizoensgebonden kaart van Fitzgerald – die maandelijks wisselt – geen standaard gerechten, maar verfijnde, internationale smaken en ingrediënten. Met daarbij een uitzonderlijke wijnkaart, met meer dan 500 bekende én onbekende wijnen.

Het stijlvolle interieur combineert modern design met vintage klassiekers. Er is plaats voor 82 personen, ook geschikt voor zakelijke en bijzondere bijeenkomsten. Daarnaast beschikt Fitzgerald over een grote tuin en een private dining room.

Wie tevens wil overnachten: boven Fitzgerald bevindt zich het CitizenM hotel.

Het restaurant is bereikbaar met de metro en diverse tramlijnen (station Blaak). Auto’s kunnen (’s avonds) parkeren op één van de 15 eigen parkeerplaatsen.

Share

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00 - 14:30
Vrijdag 12:00 - 14:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie