Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Eurovision Village

Architectuur, Bezienswaardigheid, ESC*

In mei 2020 staat heel Rotterdam in het teken van het Eurovisie Songfestival. Er vinden dan op veel plekken in de stad leuke activiteiten plaats, waaronder in de Eurovision Village. De officiële ‘fanzone’ van het festival waar diverse (Songfestival)artiesten hun muziek laten horen en fans bijeenkomen. Iedereen kan meegenieten, want dit podium is gratis toegankelijk.

De Eurovision Village komt op de Binnenrotte. Het terrein komt tussen de Markthal, station Blaak, de Centrale Bibliotheek en de Librijesteeg.

Meer informatie
Binnenkort wordt het ontwerp van de Eurovision Village bekend gemaakt. Medio maart wordt in de Centrale Bibliotheek een informatiestand over het Songfestival ingericht.

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie