25% korting op de entreeprijs
op vertoon van de Rotterdam Welcome Card
25% korting op de entreeprijs
op vertoon van de Rotterdam Welcome Card
Meer informatie

De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland en een essentieel onderdeel van de skyline van de stad. De lift brengt je in 30 seconden naar een hoogte van 100 meter, waar het uitkijkplatform en de Brasserie zich bevinden. Vanaf daar heb je een 360 graden uitzicht over Rotterdam en omstreken. De Euroscoop, een roterende glazen lift, brengt je helemaal naar de top op 185 meter hoogte.

De Euromast, ontworpen door de Rotterdamse architect H.A. Maaskant, werd gebouwd in 1960 ter gelegenheid van de Floriade en was toen 100 meter hoog. In 1970 werd de toren uitgebreid met een Space Tower, tot een hoogte van 185 meter en is daarmee de hoogste uitkijktoren van Nederland.

Ook groepen van meer dan 12 personen zijn welkom, maar dienen vooraf wel te reserveren.

Abseilen

De Euromast de enige attractie in Europa waar je vanaf kunt abseilen, uiteraard onder begeleiding van een professional, van mei tot en met september.

Horeca

De brasserie is open voor lunch, high tea, high wine en diner. Op zondag kan er gebruncht worden. Op de begane grond zit Deli, een gezellig en kindvriendelijk zelfservice restaurant met veel zoete lekkernijen. Overnachten kan in de twee exclusieve suites.

De Euromast bevindt zich in het Scheepvaartkwartier en is bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal Station met tram 8 richting Spangen. De attractie is ook bereikbaar met de Watertaxi. Voor auto’s is er betaalde parkeergelegenheid, bussen kunnen gratis parkeren op de voor hen bestemde parkeerplaatsen.

* 25% korting met de Rotterdam Welcome Card *

Pin only

Adres & Contact

Social Media