Ukraine: find the latest information regarding the ongoing situation and emergency traveling to the Netherlands

De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland en een essentieel onderdeel van de skyline van de stad. De lift brengt je in 30 seconden naar een hoogte van 100 meter, waar het uitkijkplatform en de Brasserie zich bevinden. Vanaf daar heb je een 360 graden uitzicht over Rotterdam en omstreken. De Euroscoop, een roterende glazen lift, brengt je helemaal naar de top op 185 meter hoogte. (De Eurosccop is geopend vanaf 8 juli 2022)

De Euromast, ontworpen door de Rotterdamse architect H.A. Maaskant, werd gebouwd in 1960 ter gelegenheid van de Floriade en was toen 100 meter hoog. In 1970 werd de toren uitgebreid met een Space Tower, tot een hoogte van 185 meter en is daarmee de hoogste uitkijktoren van Nederland.

Ook groepen van meer dan 12 personen zijn welkom, maar dienen vooraf wel te reserveren.

Abseilen

De Euromast de enige attractie in Europa waar je vanaf kunt abseilen, uiteraard onder begeleiding van een professional, van mei tot en met september.

Eten & drinken

De brasserie is open voor brunch, lunch, high tea, high wine en diner. Indien je naast het bezoek aan de Euromast ook wil komen eten adviseren wij om dit voor het bezoek te reserveren via www.euromast.nl/de-brasserie, zonder reservering kunnen wij geen tafel garanderen.

Op de begane grond zit onze coffeecorner, een gezellig en kindvriendelijk restaurant inclusief een winkel met lekker koffiie en lekkernijen. Hier is het zonder reservering mogelijk om te eten en te drinken. Overnachten kan in de twee exclusieve suites.

De Euromast bevindt zich in het Scheepvaartkwartier en is bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal Station met tram 8 richting Spangen. De attractie is ook bereikbaar met de Watertaxi. Voor auto’s is er betaalde parkeergelegenheid, bussen kunnen gratis parkeren op de voor hen bestemde parkeerplaatsen.

* 25% korting met de Rotterdam Welcome Card *
(de Euroscoop is extra boekbaar voor 4 euro per persoon)

Reserveren is verplicht via www.euromast.nl/tickets, selecteer de optie ‘Voucher & Kortingspas overig € 0,00’ en reserveer een datum en tijd

Pin only

Adres & Contact

Social Media