COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Ook is er een dringend advies tot dragen van mondkapjes. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Dudok Aan De Maas

Restaurant

Vakantie is hét moment om samen mooie herinneringen te maken. Deze zomer zit op vakantie gaan er voor de meeste Rotterdammers helaas niet in, maar daar heeft Dudok wat op bedacht: ze halen de vakantie gewoon naar Rotterdam! De Middellandse Zee wordt ingeruild voor de Maas en de pittoreske Franse boulevard voor een uniek uitzicht op onze eigen skyline.

Bij de Cruise Terminal verrijst gedurende de hele zomer het Pop-Up Zomerterras Dudok Aan De Maas. Een culinaire vakantiebestemming aan het water in hartje Rotterdam. Hier wordt het ultieme vakantiegevoel gecreëerd in Franse sferen. Een zomerse zonsondergang, prachtig uitzicht, lekker eten, een goed glas wijn en fijn gezelschap. Rotterdam blijft lekker thuis en viert de zomer in eigen stad!

Dudok Aan De Maas is woensdag tot en met zondag geopend tussen 16:00 en 23:00 uur voor borrel en het diner. De chefs verzorgen een heerlijk menu met Franse inslag. Een combinatie van vertrouwde bistro klassiekers en eigentijdse gerechten van het seizoen. Het Dudok team serveert met veel plezier een 3- of 4-gangen keuzemenu. Door de bijzondere omstandigheden wordt er alleen met reserveringen gewerkt.

Share

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:00 - 23:00
Donderdag 16:00 - 23:00
Vrijdag 16:00 - 23:00
Zaterdag 16:00 - 23:00
Zondag 16:00 - 23:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie