Diverse locaties


Evenementen die plaatsvinden op verschillende (culturele) locaties in Rotterdam.

Adres & Contact

Meer buitenlocaties

Veerhaven

De Veerhaven, met klassieke zeilschepen, is een mooie en romantische locatie in het Scheepvaartkwartier. Statige herenhuizen laten het rijke scheepvaartverleden voortleven. De Veerhaven is bereikbaar met de Watertaxi en de Hotel New York Watertaxi veerdienst.
Buitenlocatie Jachthaven Stadshavens
Klik Hier

Oude Haven

De Oude Haven – gelegen in het Maritiem District - met historische schepen is een populaire plek om te eten, drinken en te dansen. In de zomer zitten de terrassen – bijvoorbeeld bij Europa’s eerste wolkenkrabber Het Witte Huis - tot laat vol. De Oude Haven in het Maritiem District is bereikbaar met de metro, trein (station Blaak) of de Watertaxi.
Bezienswaardigheid Buitenlocatie Jachthaven Stadshavens Uitgaancentrum
Klik Hier

Katendrecht

Vroeger Chinatown, zeemanskwartier en hoerenbuurt, tegenwoordig home of the hip en droombestemming voor foodies. Schiereiland Katendrecht heeft zich in een paar jaar tijd ontpopt tot een van de meest bruisende zones van de stad, zonder z’n rauwe rafelrandjes te verliezen. Rondom het sfeervolle Deliplein wemelt het van de leuke restaurants, lunchrooms, café’s en terrassen. Wordt het verse kreeft bij Vislokaal Kaap? Franse klassiekers bij Bistrot du Bac? Een pizza bij Bleij? Of toch een pittige Thaise curry bij Delibird? In een van de oude Fenixloodsen aan het water zit de Fenix Food Fact
Buitenlocatie Must sees
Klik Hier

Meer in Diverse locaties

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card