Mik neemt individuele bezoekers en groepen mee op een tocht door Rotterdam en laat de hoogtepunten zien door de ogen van een Rotterdammer. Hij verzorgt tours voor vrienden, families en bedrijven. Mik vertelt zijn verhalen, doorspekt met Rotterdamse humor. U hoort over de stad, de gebouwen en natuurlijk over haar inwoners. Proef tegelijkertijd de ambiance van de wereldstad: een stad die zich blijft ontwikkelen. Van nieuwe, baanbrekende, iconische gebouwen tot culinaire hoogstandjes van over de hele wereld.

U kunt By Mik Tours terecht voor zijn Rotterdamse Tours:

• De Rotterdamse Food Tour laat u kennis maken met verschillende gerechten en snacks die men in Nederland en Rotterdam eet. Niet alleen proeft u van deze smakelijkheden, maar leert u ook de verhalen achter het hoe en wanneer van het ontstaan van deze gerechten. Na de Food Tour bent u niet alleen op de hoogte van de verschillende gerechten en achtergronden, maar heeft u ook geproefd aan de sfeer van de stad Rotterdam.

• De Rotterdamse Stadstour toont u de verschillende iconen van de stad en hoe gebieden en gebouwen tot stand zijn gekomen. Ook toont deze tour wat het betekent voor haar bevolking, voor Nederland en voor haar internationale achterland. Na deze stadstour ziet en begrijpt u Rotterdam pas echt en bent u bovendien een puur Rotterdams en Nederlands internationaal succesverhaal rijker.

Mik verzorgt ook Tours op maat. Voor als u bijvoorbeeld meer wilt weten over de geschiedenis van het roemruchte Katendrecht. De tours zijn voor max. 25 personen.

Share

Adres & Contact

Social Media

Prijsoverzicht

€25,- Senioren
€25,- Volwassenen
€10,- Kinderen

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie