Maatregelen COVID-19: Vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur gelden er aangescherpte Coronamaatregelen. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Boat-Hotel Rotterdam is short stay appartement op een historisch schip in het centrum van Rotterdam. Het ligt op 5 minuten loopafstand van metro-en treinstation Blaak, de Oude Haven en de Coolsingel. Een verblijf op dit schip is een unieke ervaring: de intimiteit van een appartement met de luxe van een hotel. Het schip is opgedeeld in twee appartementen (4-persoons en 8-persoons): beide appartementen zijn gescheiden van elkaar te boeken, met ieder een aparte opgang, keuken, douche en sanitair en woonkamer, maar zijn middels een interne gang met elkaar verbonden en daarom ook geschikt om tezamen te boeken (maximaal 12 personen).

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie