Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

BasQ Kitchen

Restaurant, Tapas

De Spaanse keuken is een van de beste keukens ter wereld en Spaans eten is de expertise van BasQ Kitchen. Bereid volgens een ambachtelijke werkwijze. Simpele gerechten die voor zichzelf spreken; Puur en vol van smaak. Niets is beter dan de smaak van vers en natuurlijk eten.

Zin in een kleine bite of wil je liever verschillende Spaanse smaken proeven en delen? BasQ serveert de gehele dag verschillende tapas en pintxos, de speciale côte de boeuf (Rubia Gallega) van bijna 1 kg en desserts. Tijdens de lunch biedt BasQ ook salades, sandwiches en speciale tapas plankjes aan. Voor het diner biedt BasQ naast tapas en pintxos ook verschillende hoofdgerechten en een speciaal BasQ menu. 

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag 12:00 - 23:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 23:00
Donderdag 12:00 - 23:00
Vrijdag 12:00 - 23:00
Zaterdag 12:00 - 23:00
Zondag 12:00 - 23:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie