Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee, ligt verscholen tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers.
Door de rust en alom aanwezige natuur waan je je ver van de buitenwereld. Toch ligt het hotel maar op korte afstand van de Maasvlakte, de Europoort en Rotterdam. ‘The best of both worlds’ dus.

Het Badhotel wordt geflankeerd door een zwembad met groot terras, beschikt over een ruime sauna en heeft een sfeervolle brasserie. De vergaderfaciliteiten bieden een buitengewone ervaring in de duinen. Een (zakelijke) bijeenkomst in dit prachtige natuurgebied staat garant voor ontspannen werken. Teambuilden op het strand, napraten aan de bar en de volgende ochtend gesterkt door een uitgebreid ontbijtbuffet weer aan de slag.

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie