COVID-19: Nederland is in lockdown. Lees hier de Coronamaatregelen voordat je Rotterdam bezoekt.

Apollo Hotel Papendrecht beschikt over 87 luxe kamers. Het hotel is voorzien van alle faciliteiten die een bezoeker van een 4-sterren hotel mag verwachten. De ruim opgezette kamers hebben een luxe badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Alle kamers zijn voorzien van een telefoon, minibar, zitje, bureau en koffie- en theefaciliteiten.

Apollo Hotel Papendrecht is het enige hotel gelegen in de groene, landelijke omgeving van de Alblasserwaard, bekend om de wereldberoemde molens van Kinderdijk, genoteerd op de Unesco Wereld Erfgoed Lijst. Door de ligging nabij de snelwegen A15 /A16 zijn Rotterdam en Dordrecht makkelijk te bereiken. Deze steden zijn ook per watertaxi te bezoeken.

Vanuit Papendrecht kun je gemakkelijk cultuur snuiven in Dordrecht, de oudste stad van Nederland, rustig fietsen door de Alblasserwaard of kanovaren in de Hollandse Biesbosch. Dit alles is binnen maximaal 10 autominuten bereikbaar vanaf het hotel. De unieke locatie van het hotel, maakt Apollo Hotel Papendrecht een prachtige uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen en gevarieerd verblijf.

Gasten zijn van ontbijt tot diner van harte welkom in Restaurant ‘Chef’s! Food & Drinks’. Het is ook mogelijk om te vergaderen bij Apollo Hotel Papendrecht. Het hotel heeft een groot aanbod van zalen en is de ideale locatie voor meetings, training of bijeenkomst.

Adres & Contact