Ooit roetsjten de kinderen van de wildwaterbaan in dit voormalig zwemparadijs Tropicana. Tegenwoordig is dit het onderkomen van de Aloha Bar. Met bar, restaurant, Aloha koffiebranderij en een terras aan de Maas is dit een multifunctionele horecaplek. De Aloha Bar heeft altijd diverse activiteiten op het programma. Regelmatig wordt er vermaak voor kinderen georganiseerd en ’s avonds zijn er dans- of filmavonden.

De Aloha Bar is van woensdag tot en met zondag open voor lunch, borrel en diner. Op woensdagavond wordt er alleen kaasfondue geserveerd, de andere avonden bestel je kleine gerechten om samen te delen. Voor de twijfelaars is er het ‘feed me menu’ waarbij de bediening een keuze maakt en non stop blijft serveren. Op de lunch- en borrelkaart staan onder andere bitterballen van Rotterzwam, verse springrolls, een kaasplateau en gegrilde kip-pompoentosti’s.

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie