Maatregelen COVID-19: Vanaf 5 augustus geldt er in drukke Rotterdamse (winkel)gebieden een mondkapjesplicht. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Last Minutes & Specials

Last Minutes & Specials

Rotterdam Tourist Information biedt samen met Uitagenda Rotterdam elke week van donderdag t/m zondag een selectie van voorstellingen en concerten aan met korting tot wel 50%. Theater, cabaret, opera, musical, concerten en nog veel meer! En vergeet ook de leuk extra’s niet, de specials.

Hoe werkt het?

Het Last Minute aanbod wordt elke donderdag bekend gemaakt op de website van Uitagenda Rotterdam, waar je online de kaarten kunt bestellen. Als je de kaarten liever niet online koopt dan kun je terecht bij Rotterdam Tourist Information op de Coolsingel.

De prijzen zijn exclusief € 1,- servicekosten. Vanaf donderdag 12.00 uur tot en met zondag 18.00 (CS 17.30 uur) zijn de tickets verkrijgbaar. Voor vragen kan contact opgenomen worden met: 010 – 790 01 85 (niet voor reserveren). Kaarten voor Matineevoorstellingen kunnen tot 30 minuten voor de voorstelling worden aangeschaft. Voor alle lastminute-aanbiedingen geldt: OP=OP!

Verkooppunten last minutes

RTI Coolsingel

RTI Coolsingel

Aan de kassa
RTI Rotterdam Centraal

RTI Rotterdam Centraal

Aan de kassa
In de webshop

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie