Last Minutes & Specials

Last Minutes & Specials

Rotterdam Tourist Information biedt samen met Uitagenda Rotterdam elke week van donderdag t/m zondag een selectie van voorstellingen en concerten aan met korting tot wel 50%. Theater, cabaret, opera, musical, concerten en nog veel meer! En vergeet ook de leuk extra’s niet, de specials.

Deze week zijn er geen last minutes.

Hoe werkt het?

Het Last Minute aanbod wordt elke donderdag bekend gemaakt op deze pagina. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Rotterdam Tourist Information op de Coolsingel en Centraal Station. Vanaf donderdag 12.00 uur tot en met zondag 18.00 (CS 17.30 uur) zijn de tickets verkrijgbaar. Voor vragen kan contact opgenomen worden met: 010 – 790 01 85 (niet voor reserveren).

Kaarten voor Matineevoorstellingen kunnen tot 30 minuten voor de voorstelling worden aangeschaft. Voor alle lastminute-aanbiedingen geldt: OP=OP!

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie