Onbeperkt reizen met het openbaar vervoer

Openbaar vervoer

met de Rotterdam Welcome Card

Bestel je City Card
Iris van den Broek

Onbeperkt reizen met het openbaar vervoer

Met de OV-chipkaart bij de Rotterdam Welcome Card kun je onbeperkt reizen op alle metro-, tram- en buslijnen van de RET in het gebied van de stadsregio Rotterdam. Afhankelijk van welke kaart je gekocht hebt, is de OV-chipkaart 1, 2 of 3 aaneengesloten dagen geldig. De Rotterdam Welcome Card is verkrijgbaar voor € 12 (1 dag), € 18 (2 dagen) en € 23 (3 dagen).

Hoe werkt het?

Op de dag van de 1e check-in gaat de geldigheid van dit reisproduct in. Met RET 1 dag kun je dan op die kalenderdag reizen tot uiterlijk 4.00 uur in de aansluitende nacht. Met RET 2 dagen kun je op die dag reizen en op de eerste dag daarna. Met RET 3 dagen op die dag en op de twee dagen daarna. Let op: RET 1 dag is geen reisproduct voor 24 uur. Je kunt er dus bijvoorbeeld niet mee reizen van 11.00 uur ’s morgens op dag 1 tot 11.00 uur ‘s morgens op dag 2. Zo is RET 2 dagen geen reisproduct voor 48 uur en RET 3 dagen geen reisproduct voor 72 uur.

Je dient altijd in- en uit te checken met je OV-chipkaart, ook als je overstapt, omdat je anders geen geldig vervoerbewijs hebt en een boete riskeert.

 

Let op: de OV-chipkaart is niet geldig op de Fast Ferry, in de Waterbus en bij andere OV-bedrijven. Reizen met de trein is niet inbegrepen in de City Card.

Korting op attracties

Korting op attracties

Inclusief Spido en Euromast
Korting op eten & drinken

Korting op eten & drinken

Inclusief 3 toppers in de Markthal
Korting op kunst & cultuur

Korting op kunst & cultuur

Inclusief Kunsthal en Rotown
Ontdek Rotterdam in 48 uur

Ontdek Rotterdam in 48 uur

Véél zin om de stad te verkennen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat je inspireren door deze reisschema’s.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie