ZigZagCity

9 juni 2018 t/m 24 juni 2018

Cultureel festival, Highlights, Hoogtepunt

Architectuurfestival ZigZagCity neemt je dit jaar mee op ontdekkingsreis door Rotterdam-West. In twee weken tijd leer je de unieke Rotterdamse stadswijken Oude Westen en Middelland van buiten én van binnen kennen. Tijdens het festival beklim je de Straatkijkers, kleine bouwwerken die je vanaf verschillende pleintjes een nieuwe blik op het rijke buurtleven bieden. De route van ZigZagCity leidt je nog dieper de wijk in, door smalle woonstraten met vele onverwachte plekken en eigenzinnige bewoners. Hier laten architecten, kunstenaars, ondernemers en locals je zien wat er achter de gevels schuilgaat, of schuilging. Tijdens het eerste en het laatste weekend organiseert het architectuurfestival speciale rondleidingen, openstellingen en optredens.

Wijkpark Het Oude Westen

'Verborgen parel' Wijkpark Oude Westen, gelegen tussen West-Kruiskade, Gouvernestraat en Westersingel, is een buurtpark met stedelijke allure. Het parkje is in de tijd van de stadsvernieuwing tot stand gekomen met veel inzet en geduld van actieve bewoners.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

    Prijsoverzicht

    Prijstoelichting

    gratis Voor sommige programma-onderdelen worden kaarten verkocht

    De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

    Meer informatie