Vrije Volk Festival

24 augustus 2019

Dancefestival, Festivals, Highlights

Vrije Volk staat bekend om zijn uitbundige aankleding en performances. Een mix van internationale en lokale dj’s zorgt voor de muziek.

Lekker vulgair
De mainstage wordt volledig opgebouwd uit LED-schermen. Performers staan te dansen in videocubes en voorgaande edities keek je bij de vulgaire foto-expositie je ogen uit. Als je zelf zin had om de show te stelen was de karaoke caravan je plek. Van de muziek kun je een mix van funk, house, disco, 70’s, 80’s en 90’s verwachten. Met vorig jaar artiesten als Jack de Marseille, Grooveyard, The Flexican, William Djoko, Carlos Valdes, Jeff Solo, Boris Ross en Ben Fresh.

Vroesenpark

Het Vroesenpark is een echt stadspark, dat al in 1929 werd aangelegd pal tegenover Diergaarde Blijdorp langs de Vroesenlaan. De ooievaar die bij Diergaarde Blijdorp broedt, komt hier dan ook iedere ochtend zijn voedsel zoeken. In het Vroesenpark zijn grote grasvelden waar je eindeloos kunt rennen en spelen. Ook vind je er speeltoestellen en een visvijver.

Specifieke openingstijden

  • 24 augustus 2019, 13:00-23:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€25, 00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie