Valentijnsdag: Titanic (1997)


29 januari 1998 ging in Nederland de über-epische romantische blockbuster Titanic in première. Nu, 20 jaar (en een beetje) later vaart deze klassieker met Valentijnsdag voor één keer de grote zaal van KINO binnen. Wil je je 20e jaar verkering vieren of deze klassieker nog een keer met een nieuwe vlam of gewoon met je vrienden ervaren? Het kan allemaal.

Een 100 jaar oude vrouw, genaamd Rose DeWitt Bukater, vertelt na 84 jaar haar verhaal over de Titanic. 10 april 1912 vertrekt een jonge Rose met haar moeder en andere eerste klas passagiers met de Titanic. Ondertussen wint de zwerver en kunstenaar Jack Dawson en zijn beste vriend derde klas tickets voor het schip in een spel poker. Rose vertelt haar hele verhaal van vertrek tot het zinken van de Titanic 15 april, 1912.

KINO

KINO is een nieuw filmtheater in het centrum van Rotterdam met maar liefst vier filmzalen. KINO vertoont kwaliteitsfilms, met een wisselend aanbod van arthouse tot blockbusters, van shorts tot klassiekers. Naast film kijken, kun je er van de vroege middag tot de late avond eten, drinken, borrelen en werken. Maar de multifunctionele ruimte kan ook worden ingericht voor lezingen, tentoonstellingen, muziekoptredens en festivals. De bar en het restaurant van KINO staan voor no-nonsense kwaliteit en doet het meeste denken aan de stijl van hedendaagse bistro’s in Parijs en de gastropubs in London.

Adres & Contact

Prijsoverzicht


  • €10,-


Share

Meer in KINO

Meer films

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card