TWOOLS

6 juni 2018 t/m 10 juni 2018

Dans / Ballet, Highlights, Uitgelicht

TWOOLS is geen gewone dansvoorstelling maar een choreografische achtbaan. Een opwindende voorstelling vol vaart waarin korte dansstukken, van topchoreografen en nieuw talent, elkaar non-stop opvolgen. TWOOLS is al bijna 20 jaar hét dansfeestje van Scapino Ballet Rotterdam. Een must see voor dansfans en een speeddate voor beginnende dansliefhebbers. Met deze editie maar liefst vijf wereldpremières!

TWOOLS is een avontuurlijke mix van stijlen, gemaakt door vijf choreografen en alle dansers van Scapino. Bekende namen in deze nieuwe aflevering zijn het grote Nederlandse talent Joeri Dubbe en de Spaanse choreograaf Marcos Moreau, die bij Scapino Pablo maakte.

Theater Rotterdam Schouwburg

TR Schouwburg is een plek voor dans, toneel en muziektheater voor een breed publiek – van de allerkleinsten tot en met de meest doorgewinterde operaliefhebber. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg, Productiehuis Rotterdam.

Adres & Contact

  Specifieke openingstijden

   Prijsoverzicht

   Prijstoelichting

   van €10, 00 t/m €38, 00

   Meer in Theater Rotterdam Schouwburg

   t/m 26 april 2019
   Black Memories

   Black Memories

   De doorwerkende invloed van het slavernijverleden.

   Pop / Rock
   t/m 27 april 2019
   Onze straat

   Onze straat

   Daria Bukvic geeft een straatfeest in de Schouwburg met hapjes en drankjes.

   Theater/toneel
   t/m 27 april 2019
   This is my Last Dance

   This is my Last Dance

   Twee dansers willen hun laatste dans aan het publiek laten zien.

   Dans / Ballet

   De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

   Meer informatie