Trouwen voor 1 dag


Heb jij altijd al willen trouwen, maar ben je nooit gevraagd? Of ben je al getrouwd, maar zou je het graag nog eens over willen doen? Kom dan op zondag 11 februari naar de Markthal en beleef een ‘echte’ bruiloft! Een compleet team staat voor je klaar om jou en je lover een speciale dag te bezorgen!

Op deze bijzondere dag staat de liefde centraal en gelden geen officiële regels, iedereen mag met elkaar trouwen. Ook al is het huwelijk niet rechtsgeldig, de emoties die erbij komen kijken zijn natuurlijk wel echt.

Het ontbreekt aan niets in de Markthal. Natuurlijk kies je een trouwjurk- of pak en natuurlijk zijn er de ringen om elkaar uiteindelijk het ja-woord te geven in het romantische prieeltje. Er staat een visagist klaar die zorgt voor de finishing touch. En om het toch nog een beetje officieel te maken, krijg je als aandenken een eigen trouwboekje. Een fotograaf legt dit speciale moment uiteraard voor eeuwig vast!

De Markthal

Een overdekte markthal kom je in meer wereldsteden tegen, maar door de combinatie met woningen heeft Rotterdam een wereldprimeur. De appartementen zijn in hoefijzervorm over de versmarkt gedrapeerd. In de hal bevindt zich de markt met zo’n 100 vers units, circa 15 food shops en diverse restaurants met daaronder een supermarkt en vierlaagse parkeergarage. Wie tussen de marktkramen door loopt en omhoog kijkt, ziet het kunstwerk ‘Horn of plenty’ (Hoorn des overvloeds) van Arno Coenen en Iris Roskam.

Adres & Contact

  • Ds. Jan Scharpstraat 298
  • 3011 GZ ROTTERDAM
  • Google maps

Meer Valentijn

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card