Tracing Thomas

13 december 2019 t/m 29 december 2019

Highlights

Tracing Thomas is geen escape room en geen gewone theatervoorstelling. Met 17 acteurs is het een theatrale zoektocht waar je als publiek volledig onderdeel van wordt. Tracing Thomas vermengt op unieke en spannende wijze gaming elementen met locatietheater. In het spectaculaire decor van het historische Fort 1881.

Thomas is op mysterieuze wijze verdwenen in het fort. De politie heeft deze zonder resultaat uitgekamd en staat voor een raadsel. Ouders en klasgenoten zijn radeloos. De politie heeft meer mankracht nodig en kan jouw hulp dus goed gebruiken! Durf jij het duistere fort – vol verdachten – binnen te gaan om Thomas levend terug te vinden?

In de voorstelling draait het om je eigen inventiviteit en je vermogen om samen te werken. Deze ervaring zul je niet snel vergeten!

Fort 1881 Hoek van Holland

Fort 1881 is belangrijk cultureel erfgoed en het best bewaarde kustverdedigingsfort van Nederland. Ontdek de rol die het Fort speelde tijdens beide wereldoorlogen in het museum.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 13 december 2019, 14:30-17:30
  • 29 december 2019, 14:30-17:30

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€55, 00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie