Toko Telo

17 mei 2019

Muziek overig

Monika Njava is de zangeres van het trio en speelt percussie. In Madagaskar heeft ze de status van nationale diva weten te bereiken door haar bijzondere verschijning en prachtige stem. De absurd vingervlugge gitarist D’Gary bespeelt zijn gitaar alsof de duivel ‘m op de hielen zit. Wie hem live ziet spelen gelooft zijn eigen oren en ogen niet. Ook hij is een grootheid in eigen land en speelde met vele internationale artiesten waaronder Bela Fleck. De talentvolle Joël Rabesolo, is een van de meest creatieve opkomende gitaristen van zijn generatie en brengt met zijn eigen sound een interessante twist in het geheel!

Grounds (WMDC)

Eigenwijze, grensverleggende muziek uit alle muzikale windstreken met een focus op jong talent krijgt een plek op het podium van Grounds in het World Music & Dance Centre.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  Prijsoverzicht

  Prijstoelichting

  €12, 50 aan de deur 15 euro

  Meer in Grounds (WMDC)

  t/m 25 mei 2019
  Orlando Julius + The Heliocentrics

  Orlando Julius + The Heliocentrics

  Saxofonist Orlando Julius is een van de absolute grootheden uit de Nigeriaanse muziek. Hij stond aan de basis van de afrobeat.

  Jazz / Wereld
  t/m 8 juni 2019
  Tommy Got Waxed

  Tommy Got Waxed

  Eigenzinnige jazz met een twist.

  Jazz / Wereld

  De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

  Meer informatie