The Slow Readers Club

31 maart 2023

Pop en Rock, Varia

Fans van Editors, Joy Division, Depeche Mode en Echo & The Bunnymen kunnen blind aansluiten bij The Slow Readers Club. Dankzij de hoekige ritmes, sfeervolle synths en inktzwarte bariton van Aaron Sarkie zweeft deze band uit Manchester door hetzelfde gehemelte als de reeds genoemde namen. In Engeland is The Slow Readers Club uitgegroeid tot een heus fenomeen: het album Build A Tower behaalde zelfs nummer 20 in de nationale album charts. De verwachtingen zijn dan ook torenhoog voor The Slow Readers Club om haar reputatie als nieuwe Britse sensatie waar te maken.

Die verwachtingen zijn reeds ingelost. De band schitterde eerder op Metropolis 2019 met een van de beste optredens in de rijke geschiedenis van het Rotterdamse openluchtfestival. De nieuwe plaat van de band heet 91 Days In Isolation, een kunstwerk dat geheel tot stand kwam tijdens de pandemie. The Slow Reader’s Club roept met deze verzameling nummers grillig en claustrofobische stemmingen op. Ondanks het feit dat alles op afstand is opgenomen klinkt het alsof de band op het podium staat te knallen, vlak voor je neus. Gelukkig gaat dat vanavond in Rotown ook daadwerkelijk gebeuren!

Rotown

Rotown is café, restaurant en poppodium in één. Rotown is in 2020 door de popsector uitgeroepen tot beste podium van Nederland. Muziekliefhebbers van alle leeftijden weten deze plek op de Nieuwe Binnenweg, vlakbij het Museumkwartier al meer dan 25 jaar te vinden.

Adres & Contact

  • E-mail:
  • Telefoon:

Specifieke tijden

De keuken sluit om 21.30 uur.

Prijsoverzicht

€12.5

Meer in Rotown

t/m 9 juli 2023
Comics, Art & Beer

Comics, Art & Beer

Kijken, kopen en verkopen van comics, fanzines en graphic art op de zondag in Rotown!

Varia
t/m 30 september 2023
Jennie Lena

Jennie Lena

Het enorme bereik van haar stem heeft al miljoenen monden open laten vallen. Nu met nieuwe band tourt ze door het land om meer mensen te betoveren, we hebben het natuurlijk over Jennie Lena & The Free Souls!

Varia