The Cranberries tribute (Light By The Sea)

12 oktober 2024

Muziek overig

Where Is My Mind is een (dans)avond waar alternatieve muziek in de breedste zin van het woord aan bod komt. Van Pixies tot The Cure en van Smashing Pumpkins tot Editors: DJ’s CO2 & DJ’oker geven er een twist aan. Light By The Sea brengt deze avond een eerbetoon aan de legendarische band The Cranberries

The Cranberries hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten in de geschiedenis van de rockmuziek, hun muzikale erfenis is als een tijdloos meesterwerk. Vanaf hun opkomst in 1995 tot het hartverscheurende verlies van Dolores O’Riordan in 2018 waren zij echte pioniers die het geluid van de jaren ’90 bepaalden, een geluid dat tot op de dag van vandaag in ons collectieve geheugen verankerd blijft.

Light By The Sea biedt een tijdloze reis terug in de tijd, gevoed door de kracht van geluid en ge├»nspireerd door de legendarische “Live In Paris (Beneath The Skin, 1999)”-set van The Cranberries. Dit eerbetoon voegt hun persoonlijke favorieten toe aan een rijke setlist en neemt bezoekers mee op een meeslepende reis door het oeuvre van de band. De Hongaarse zangeres Eszter Anna Baumann ontdekte al op jonge leeftijd de synergie tussen Hongaarse en Ierse muziektradities. De betoverende stem van Dolores O’Riordan en de unieke fusie van Ierse folk en rock vormden de basis voor de iconische status van The Cranberries. Het is dan ook een eer voor Anna en Light By The Sea om het werk van deze bijzondere zangeres weer tot leven te brengen.

The Cranberries tribute (Light By The Sea)

Ligt By The Sea speelt Cranberries

Adres & Contact

  • Oldegaarde 4
  • 3084 ED Rotterdam

Specifieke tijden

  • 12 oktober 2024, 20:30-02:00

Prijsoverzicht

€12