Tasty Tour

t/m 15 december 2019

De drie Rotterdamse Foodwalhalla’s – elke met een eigen sfeer – zijn nu in één tasty tour te bezoeken: Foodhallen, Fenix Food Factory en Markthal. Een route met lekkere hapjes en een leuke gids. U start met panoramisch uitzicht vanuit architectuuricoon De Rotterdam, bezoekt de new-style Foodhallen en wandelt dan naar de bruisende Fenix Food Factory op het ruige Katendrecht. Vervolgens vaart u met een supersnelle watertaxi richting de spectaculaire Markthal voor nog meer verhalen, proeverijtjes en tijd om zelf lekker rond te struinen. Zo bent u in 2,5 uur óveral geweest!

De Rotterdam (gebouw)

De Rotterdam is een icoon op het gebied van architectuur. Samen vormen de drie met elkaar verbonden torens van bijna 150 meter hoog een ‘verticale stad’ met luxe appartementen, een viersterren hotel, kantoren, winkels, horeca, fitness en parkeren.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 15 december 2019, 14:00-16:30

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€42, 50

Meer in De Rotterdam (gebouw)

t/m 2 december 2019
Rondleiding in De Rotterdam

Rondleiding in De Rotterdam

Ontdek dit skyline gebouw van 'teen tot top'.

t/m 29 december 2019
Titanen Tour - architectuuriconen en watertaxi

Titanen Tour - architectuuriconen en watertaxi

Tour met deskundige gids.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie