Sync City


Heb jij wel eens meegemaakt dat twee gebeurtenissen 'toevallig' tegelijkertijd plaatsvonden, maar toch met elkaar te maken lijken te hebben? Misschien waren deze gebeurtenissen wel voorbestemd om samen plaats te vinden? Want de wereld bestaat uit toevalligheden…toch? Is alles aan elkaar gelinkt? Of spreken we van toeval? Maar toeval bestaat toch niet? Wij creëren ons leven toch zelf? Het is gewoon een kwestie van keuzes maken, dingen durven beleven ten kosten van dat wat je niet meemaakt. Niemand kan op twee plekken tegelijkertijd zijn…

De dansvoorstelling Sync City is niet één voorstelling, maar vele voorstellingen die precies op hetzelfde moment plaatsvinden. Het maakt van het Hofpleintheater een dans parcours waar je als publiek instapt en toevallig(?) onderdeel van wordt. Sync City is onverwachte, ongewone en gesynchroniseerde jeugddans. Want toeval bestaat niet… toch?


Hofpleintheater

Hofplein Rotterdam opende in 1985 haar deuren als jeugdtheaterschool. Inmiddels is het theater uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en omgeving en worden er naast voorstellingen ook cursussen en (beroeps)opleidingen gegeven.

Adres & Contact

Prijsoverzicht


  • €10,- t/m €15,-


Share

Meer in Hofpleintheater

Meer dans en ballet

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card