Swan Market Rotterdam - kersteditie


Shop jouw cadeautjes en must-haves op het gebied van: kleding, design, kunst, sieraden, speelgoed, gadgets, vintage, interieur items en meer.

Krijg je trek van het winkelen? Er zijn meer dan 20 standjes met eten en drinken, met poffertjes en pannenkoeken voor de kinderen.

Kinderen
De jongsten vermaken zich prima in de zweefmolen, op de springkussens, bij de kleurtafel en met de verschillende spelletjes.

Gratis parkeren
Als je niet het terrein van de Van Nelle Fabriek oprijdt, maar jouw auto parkeert op het omliggende bedrijventerrein of in de wijken, dan sta je GRATIS! Met een gezond wandelingetje van maximaal 10 minuten sta je voor de deur.

Van Nelle Fabriek

De voormalige Van Nellefabriek geldt als het voornaamste industriële monument in Nederland en werd als zodanig in juni 2014 tot UNESCO werelderfgoed verklaard. De fabriek, ontworpen door Brinkman & van der Vlugt, is een schoolvoorbeeld van het Nieuwe Bouwen en gebouwd tussen 1927 en 1930. In het ingenieuze gebouw moesten alle faciliteiten voor werknemers voorhanden zijn en het gebouw moest volledig boven de grond staan om licht, lucht en ruimte te creëren.

Adres & Contact

Meer in Van Nelle Fabriek

Meer grootstedelijk evenementen

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card