COVID-19: Nederland is in lockdown. Lees hier de Coronamaatregelen voordat je Rotterdam bezoekt.

Steenbergen Stipendium 2020

5 februari 2021 t/m 23 mei 2021

Tentoonstelling

Het Nederlands Fotomuseum presenteert jaarlijks het werk van de vijf genomineerden van het Steenbergen Stipendium, dé prijs voor fotografietalent in Nederland. De jury van het Stipendium bezoekt de eindexamenpresentaties van de kunstacademies in Nederland en nomineert vijf studenten op basis van hun eindexamen¬werk. Eerdere onderscheidingen van het Steenbergen Stipendium gingen naar onder andere Viktor Naumovski (2019) Daniel Siegersman (2018), Eline Benjaminsen (2017), Olya Oleinic (2014), Ola Lanko (2012), Willem Popelier (2008) en Petra Stavast (2002).

De tentoonstelling van de genomineerden voor het Steenbergen Stipendium 2020 vindt normaal gesproken in het najaar plaats, maar is uitgesteld wegens corona.

Nederlands Fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum (ingang Statedam) beheert sinds eind jaren 80 een groot deel van het fotografisch erfgoed in Nederland. Ook organiseert het museum internationale tentoonstellingen over fotografie, waarbij de leidraad wordt gevormd door de sterke documentaire traditie en de vernieuwing daarvan. De ene keer staat een...

Adres & Contact

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€14, 00 T/m 17 gratis